Nordic Lights Group Co. Ltd.
Dragon's Dream Holiday
&
Golf Resort
1344/14, Chulapataan Road
Cha- Am, Petchburi
THAILAND

tel. +66 810052509
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Paikallinen sää

Hua Hin  -°C
Maksuohjelma Print
Varausmaksu + aloitusmaksu, 35 %
Allekirjoitetun kauppasopimuksen ja maksetun aloitusmaksun (35 %) jälkeen rakentaminen alkaa 30 päivän kuluessa. Tässä vaiheessa myös perustetaan yhtiö, jolle maa rekisteröidään. Tästä todistuksena 'Chalet' asiakirja mikä osoittaa maa-alueen oikean omistajan. Tässä vaiheessa tehdään perustukset, pylväät ja kattorunko. Tämän vaiheen kesto on 6-8 viikkoa. Valmistumisesta lähetetään kuvat ja kirjallinen vakuutus.

Vaihe 1, 25 %:
Tämän jälkeen tehdään katon eristys ja laatoitus, lattiat, seinät, sähköistys sekä putkityöt. Kesto 6-8 viikkoa. Valmistumisesta lähetetään kuvat ja kirjallinen vakuutus.

Vaihe 2, 25 %
Ovien, ikkunoiden ja kylpyhuonekalustuksen asennus sekä viimeistely talon sisäosissa toteutetaan 8-10 viikossa. Valmistumisesta lähetetään kuvat ja kirjallinen vakuutus.

Vaihe 3, 10 %
Talon viimeistely, ulkotilojen teko (nurmikko ja mahdollinen uima-allas jne.) Tämän vaiheen kesto on 8-10 viikkoa (mahdollisesta uima-altaan rakentamisesta riippuen). Valmistumisesta lähetetään kuvat ja kirjallinen vakuutus.

Loppumaksu, 5 %
Asiakas on yhdessä myyjän ja rakentajan kanssa tarkistanut talon ja todennut sen annettujen ohjeiden mukaiseksi. Tämän jälkeen suoritetaan loppumaksu.
Last Updated ( Wednesday, 05 December 2007 )